Jurnalistul a realizat un top cu cei mai buni candidați la prezidențiale. Acesta l-a poziționat pe Dan Barna pe primul loc.

„Pe locul 2 este Klaus Iohannis, cu dezbaterea lui de a scăpa de USR și de a o păstra pe Dăncilă. (…) Nu s-au împrietenit, mie nu mi s-a părut, ea va continua și el va boicota și îi va bloca”, a declarat Ion Cristoiu.

„Pe locul 1 este domnul Barna. După aceste alegeri, USR a jucat genial, extraordinar, mă și miră, parcă nu îi mai recunosc. Inițial, toată lumea a crezut cum am crezut și eu că, de fapt, e așa un fel de așa o vânzoleală mediatică, nu e adevărat, acum începem să descoperim că ei au avut foarte mulți nu numai pe Facebook, ci au avut mult activiști în teritoriu, mai țineți minte când spuneam eu la Sinaia așa? Și au refuzat capcana de a participa la guvernare”, a spus Ion Cristoiu, la „Gândurile lui Cristoiu.

„Locul 1, deocamdată, poate fi chiar un candidat, un contra candidat al domnului Klaus Iohannis mult mai bun decât credem noi”, consideră Ion Cristoiu.