Intervenție în forță a autorităților împotriva gigantului Carrefour. Oamenii legii au decis să ia măsuri extrem de dure. S-au îcnhis trei magazine Carrefour Express din Cluj-Napoca, dar şi piaţa Mărăşti.

Protecţia Consumatorilor a luat această hotărâre după ce a escoperit nereguli extrem de grave. Principala problemă a fost nerespectarea regulilor de igienă. Mai mult, la cele 3 magazine existau neconcordanţe în ceea ce priveşte preţurile.

Inspectorii au primit sesizări în privinţa faptului că nu corespund preţurile de la raft cu cele de la casă şi au găsit probleme de igienă. Fiecare magazin a fost sancţionat cu amenda maximă. 30.000 de lei şi s-a dispus sistarea activităţii până la rezolvarea problemelor.

Protecţia Consumatorilor a închis și zona de legume şi fructe din Piaţa Mărăşti, din cauza unor nereguli grave în ceea ce priveşte igiena. Vânzătorii care aveau standuri acolo au fost trimişi acasă, iar activitatea a fost suspendată până când administratorul spaţiului va face curăţenie, conform adevarul.ro.