Seara de duminică pare să fi fost o lovitură serioasă în audiențele TV pentru trustul Intact, după ce atât Antena 3, cât și Antena 1  au suferit drastic ieri, 27 iunie. Astfel, emisiunea lui Mircea Badea, În Gura Presei, a reușit o serie de audiențe modeste, fiind luat chiar și de principalul competitor direct, postul de știri Romania TV, ca sa nu mai spunem de pricipalii jucători din piață, Pro TV, Kanal D și Antena 1.

Mircea Badea, în corzi după audiențele de duminică

Astfel, duminică, emisiunea În Gura Presei, difuzată de la ora 23.00 la ora 00.00, a reușit o audiență maximă la nivel Național de 1.6 la începutul ediției, cu un share de 4.1, ca apoi să scadă până la 1 punct, spre final. Aceasta a fost devansată chiar și de România TV care avea 1.9 puncte de rating în jurul orei 11.00, cu un share de piață de 5.1.

Show la în Gura presei săptămâna trecută

Mircea Badea a făcut din nou show, marți seară, pe pasa cu Sinteza zilei. Realizatorul emisiunii ‘În gura presei’ a prezentat două dintre subiectele pe care le va dezvolta în emisiunea sa.

„Uite, o întrebare foarte importantă în valul 4 al pandemiei: Este în regulă să se facă amor cu masca pe față? Iată o întrebare, de exemplu, Mihai. E o întrebare clasică, dar nu s-a răspuns încă, pentru că tulpina Delta… e o problemă.

O să abordez în emisiune tot felul de lucruri. De exemplu, un subiect foarte tare, domnul Cîțu a propus o inițiativă legislativă, fiind foarte ocupa cu inundațiile, cu educația sexuală, ca ziua de 26 mai să fie declarată ziua alegătorului. Dar știți ce s-a întămplat pe 26 mai? Referendumul lui Werner. Deci? A sunat Kim Jong-Un și a zis: Susțin!”, a spus Mircea Badea.

Tot mai mulți experți atrag atenția asupra pericolului reprezentat de varianta Delta de virusului SARS-CoV-2. Aceasta a devenit dominantă la nivel global, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii și ar putea determina un val 4 inclusiv în România.