Din cauza pandemiei de coronavirus, planurile ducilor de Sussex de a petrece aniversarea fiului lor împreună cu Familia Regală  au fost anulate.

Acum însă, problemele continuă. Pe 9 mai, fiul lor, Archie, împlinește 1 an, iar părinții săi plănuiseră o aniversare memorabilă.

Pentru acest lucru, cei trei ar fi trebuit să călătorească în Marea Britanie, unde l-ar fi sărbătorit pe Archie în prezența întregii familii regale.

Meghan și Harry doreau ca prima aniversare a lui Archie va fi marcată de prezența membrilor familiei regale, veri, bunici și nași, în Marea Britanie. Cred că speranța în cercurile regale era ca foștii Duci de Sussex să se întoarcă în UK în luna mai, fie înainte, fie după Jocurile Invictus din Olanda, de luna viitoare, și erau, de asemenea, așteptați la parada ce urma să aibă loc de ziua Reginei, Trooping the Colour, pe 13 iunie”, a declarat o sursă din proximitatea celor doi pentru ENews!.

Unde vor petrece aniversarea lui Archie

Având în vedere că planurile le-au fost date peste cap, Archie își va petrece ziua de naștere doar cu părinții săi.

„Cum cele două evenimente au fost amânate (n.red. Jocurile Invictus și Trooping the Colour), iar Harry și Meghan sunt blocați în California, unde vor păstra distanța socială pentru următoarele săptămâni, Archie își va petrece prima aniversare doar alături de părinții săi”, a mai spus sursa citată.

Având în vedere faptul că pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii atât în SUA cât și în Marea Britanie, este puțin probabil ca Regina să își poată vedea strănepotul înainte de luna iunie.

Se pare că ultimele întâmplări cauzate de coronavirus sunt de partea lui Meghan Markle, iar ducii de Sussex nu vor ajunge prea curând în sânul Familiei Regale.