Unul dintre reprezentanții cei mai cunoscuți ai polițiștilor din România afirmă că Alexandra, fata din Caracal despre care se presupune că a fost ucisă, ar putea fi în viață și, mai mult, arată că există indicii care conduc la această concluzie.

„Există posibilitatea ca, Doamne ajută!, fata să fie în viață, să fie transportată, ulterior, după ce a fost prinsă apelând 112. E un timp mort. Noi am ajuns 2 noaptea acolo, am identificat mașina lui undeva, târziu, la 11 și ceva-12 și există posibilitatea ca el să o fi transportat-o undeva, fie vie, fie moartă. Eu mă rog la Dumnezeu să fie vie.”, spune Dumitru Coarnă, șeful celui mai mare sindicat al polițiștilor, SNNPC, citat de Bugetul.ro.

Alexandra, o fată de 15 ani din Caracal,  este dispărută de miercuri, iar joi a reușit să sune de trei ori la 112, unde a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au ajuns după 19 ore la locația suspectului, acuzând STS că a dat date greșite privind localizarea și că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar polițiștii au acționat la 6.00 dimineața pentru că nu era echipă la muncă.