De la jumătatea lunii octombrie 2018, televiziunea Digi 24, parte a Grupului Digi | RCS & RDS, va avea o nouă structură de coordonare și decizie cu privire la direcțiile de dezvoltare a postului tv. Noua structură de coordonare a Digi 24 va avea patru membri: Robert Găinescu, directorul Digi 24, Anca Mireanu, Cosmin Prelipceanu și Mihai Dinei. 

”În numele Grupului Digi, le urez bun venit lui Robert și Ancăi. Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obținute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanța și informația corect tratată jurnalistic.

Astăzi, Digi 24 este cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, așa cum indică studii independente realizate de instituții respectabile, precum Reuters Institute și Universitatea Oxford. Obiectivul nostru este să ne menținem standardele de profesionalism, să oferim în continuare știri și emisiuni care îi fac pe telespectatorii noștri mai informați și, deci, mai puternici. 
Digi 24 este un produs media cu o contribuție importantă la valoarea brand-ului Digi și unul dintre generatorii unui conținut informațional premiumîn țara noastră.

De la lansarea din 2012 și până în prezent, stația și-a construit o poziționare solidă pe piața de profil. Grație pasiunii echipei redacționale, profesioniștilor din activitățile de producție și din online, Digi 24 este un reper în mass-media din România. Modificările organizaționale anunțate sunt o reflectare a angajamentului grupului față de publicul postului Digi 24 – acela de a rămâne primii care le prezintăinformațiile relevante, într-un mod obiectiv, complet și integrat”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS. 

Noua echipă de conducere

Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experiență ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre producătorii principalei ediții a ”Știrilor Pro TV”, timp de peste 16 ani. 
Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanță și analizăpolitică și are o bogată experiență în presa online, fiind fondator alunor portaluri de știri politice și sociale.
Cosmin Prelipceanu(44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii ”Jurnalul de Seară”.Cu o vastă experiență de jurnalist de televiziune (TVR, Realitatea TV), Cosmin face parte din echipa Digi 24 încă de la înființarea televiziunii. 
Mihai Dinei (49de ani) este membru al Consiliului de Administrație al RCS & RDS S.A. din 2003 și lucrează în cadrul companiei din 1999. 

Parte a diviziei de media a Grupului Digi Communications, Digi 24 a fost lansată, în martie 2012, fiind primul post de televiziune de știri din România care emitea HD 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Din 2014, Digi 24 a intrat în regimul must-carry, fiind redifuzată gratuit și de alți operatori de televiziune prin cablu. În prezent, stația beneficiază de o rețea de studiouri regionale, în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea. 


Te-ar putea interesa și: