Altex a decis să părăsească platforma Marketplace, după o prezenţă de mai bine de un an şi jumătate, motivul acestei decizii fiind creşterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMag, conform unui comunicat.

„Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creşterea comisioanelor ne face imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România, o promisiune pentru ţinerea căreia toţi angajaţii Altex depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenţă în operaţiuni şi prin investiţii inteligente în proiecte care cresc eficienta. Toate acestea fac ca Altex să fie o afacere profitabilă şi sustenabilă şi ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieţei prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvenţă şi sustenabilitate în creştere şi profit şi respect faţă de promisiunile făcute clienţilor noştri”, a declarat Florin David, director E-commerce Altex România.

Începând cu 19 august, clienţii vor putea achiziţiona în continuare produsele dorite venind în oricare dintre cele 120 de magazine Altex şi Media Galaxy şi online pe platformele proprii altex.ro şi mediagalaxy.ro.

„Pentru Altex România, succesul nu se rezumă doar la vânzări şi profit. Succesul Altex România înseamnă să te adaptezi indiferent de momentele grele care afectează iminent orice piaţă, să dai un adevărat exemplu despre cum se fac afacerile şi să ai o contribuţie la schimbarea în bine a societăţii, la dezvoltarea acesteia”, a mai spus Florin David.

De la începutul acestui an, Altex România a investit peste 10 milioane de euro pentru modernizarea, reamenajarea sau deschiderea de noi magazine, susţinând astfel economia locală, creând noi locuri de muncă şi venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

Totodată, dezvoltarea noului centru logistic lângă Bucureşti, în comună Dragomireşti Vale, asigură începând în acest an, în urma unei investiţii de peste 37 de milioane de euro, internalizarea şi eficientizarea serviciilor logistice.