Conform unor surse citate de Usdailyreport, Regele Charles vrea ca prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, să știe că nu sunt bine primiți, dacă intenționează să revină la Londra. Chiar dacă Regele Charles și fiul său cel mare, Prințul William, se mai ciocnesc din când în când pe chestiuni minore, rămân uniți împotriva Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Ei ar vrea înapoi, Charles și William zic „pas”

Majestatea Sa și moștenitorul tronului sunt hotărâți să-i țină pe ducii de Sussex la distanță, cât mai departe de coroana britanică, scrie publicația. Site-ul In Touch a scris de curând ce Prințul Harry și Meghan Markle ar dori să se întoarcă la Londra, împreună cu cei doi copii – Archie și Lilibet. Cuplul are probleme financiare după anularea contractului cu Spotify.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru presa americană că „anularea contractului cu Spotify a fost cea mai proastă veste. Acum, că afacerea lor cu Netflix este și ea în pericol, Harry și Meghan sunt speriați că rămân fără surse financiare.”

Negocieri secrete?

Harry și Meghan cred că cea mai bună opțiune, în acest moment, ar fi să poarte negocieri secrete cu Prințul William și să-l convingă pe el, dar și pe tatăl lor, că ar avea de câștigat dacă vor reveni în Familia Regală.

„Harry și Meghan au luat legătura, în secret, cu Prințul William, pentru a discuta despre posibilitatea revenirii în familia regală. Este ceva ce își doresc foarte mult amândoi”, a declarat o sursă.

Ducii de Sussex consideră că revenirea în Anglia ar face posibilă refacerea imaginii lor de ”antreprenori și filantropi.”

„I-ar putea ajuta să-și continue munca, dovedind că pot face o lume mai bună. Și ar fi minunat pentru copiii lor să aibă accent englezesc. Harry și Meghan au avut planuri mari cu Archewell, dar pur și simplu nu s-au materializat. Acum au nevoie de ceva care să-i facă să pară din nou importanți”, a adăugat sursa.

Charles și William sunt în defensivă

Cu toate acestea, se pare că Regele Charles și Prințul William le-ar fi refuzat celor doi o nouă șansă de a face pace și a reveni în Familia Regală. Regele Charles se concentrează acum exclusiv pe monarhie și pe moștenirea sa.

Potrivit expertului regal Christopher Andersen, Regele Charles și Prințul William au fost nevoiți ”să facă front comun împotriva lui Harry și Meghan. Au fost insultați în mod repetat de cei doi. A fost un calvar pentru ei și cred că acum sunt în defensivă”.

Deocamdată sunt fericiți acolo, în America

În ciuda scandalului provocat de ducii de Sussex, prin lansarea cărții „Spare” și a documentarului Netflix, în care se aduc o serie de critici membrilor Familiei Regale, fostul majordom al Regelui Charles are motive să creadă că Harry va dori să revină în țară, deși nu este sigur când se va întâmpla asta.

„Este foarte posibil să se întoarcă în Marea Britanie, totuși, în acest moment, par fericiți în Statele Unite și acolo vor să fie”, a conchis el.

Harry şi Meghan au renunţat la rolurile regale în 2020 şi s-au mutat în Statele Unite, din cauza a ceea ce ei au descris ca fiind o hărţuire intensă din partea presei. În repetate ocazii, prinţul a vorbit despre furia sa cu privire la intruziunea presei în viaţa privată, considerând că presa este vinovată de moartea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină, în 1997, la Paris, când limuzina ei a încercat să se îndepărteze cu viteză de paparazzii care o urmăreau.