Ea blondă și sălbatică, iar el un italian șarmant și talentat: formula perfectă pentru un nou cuplu în showbiz-ul românesc. În ciuda zvonurile din spațiul public, Loredana Groza și Nick Casciaro au spus clar că relația lor este strict provesională, însă îi leagă și o amiciție sinceră.

Având multe lucruri în comun, cei doi artiști merg peste tot împreună: la concerte, în club și la evenimente mondene. Dacă în decembrie i-am văzut pe cei doi la munte, distrându-se alături de prietenii comuni, acum aceștia au zburat împreună în Italia!

Loredana Groza și Nick Casciaro au fugit în Italia

Luni, 24 ianuarie, de la prima oră a dimineții, frumoasa blondă a distribuit un nou clip video pe rețelele de socializare în care apare alături de Nick Casciaro. Aflați la aeroport, cei doi se pregăteau să se îmbarce într-un zbor spre Italia, acolo unde probabil vor susține diverse concerte. Vedetele sunt nedezlipite de telefoanele lor mobile, ținându-i astfel la curent pe fanii lor cu tot ce se întâmplă.

Nick Casciaro: Loredana e ca o mama pentru mine

La auzul zvonurilor răutăcioase, Nick Casciaro a explicat că între el și Loredana Groza nu este nicio idilă amoroasă. Ba mai mult, acesta a spus că vedeta este ca o mama pentru el.

„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a spus italianul, conform click.ro.

Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă

Nick Casciaro iubește o italiancă pe nume Maria Sacchi, căreia i-a promis că o va lua de soție dacă va câștiga X Factor. Tânăra și-a arătat sprijinul față de iubitul ei prin postările pe care le-a făcut pe Instagram atunci când acesta concura pentru marele premiu.