Fiecare proiect îl tratăm cu același interes și seriozitate, indiferent de dimensiunea acestuia. Pentru mine, ceea ce facem la International Alexander Holding nu reprezintă un simplu job sau business, este multă pasiune și ambiție, și cu fiecare proiect povestea devine și mai intensă”.

Holding-ul a început anul în forță, având în vedere cea mai recentă achiziție: Vio Transgrup, prima companie certificată Tapa1 din România. Este cel mai „de impact” proiect din anul 2020: „Pentru International Alexander, această achiziție reprezintă extinderea portofoliului de servicii pentru clienți, dar și a prezenței în Balcani”, ne transmite Loredana Apreutese.

Destinația: Europa!

CEO-ul ne-a transmis că proiectul său de suflet este însăși holding-ul pe care-l conduce: „Prin echipa care definește povestea de succes a unei companii de referință din sectorul de transport și logistică din România, companie cu capital 100% românesc, cu prezență în România, Serbia, Ungaria, Cehia și Germania”.

Pentru anul 2021, principala direcție a companiei este expansiunea. International Alexander a preluat operațiunile din România și Cehia ale unui producător german de componente auto, Brandl, afacere cu o tradiție de peste 50 de ani în domeniu. „Tot pentru 2021 avem de integrat business-urile International Alexander și Vio Transgrup, suntem în continuu proces de optimizare și digitalizare, dar și dezvoltare a segmentelor de transport și logistică, inclusiv logistică integrată direct în fabricile clienților”, a declarat pentru Revista Capital, Loredana Apreutese.

Pandemia a afectat întregul sector de business la nivel global și a avut un impact evident în rândul oamenilor, din cauza incertitudinilor, a modului în care poate fi afectată sănătatea și impredictibilitatea la nivelul întregii economii. Decizia noastră a fost să rămânem aproape de echipă, de a asigura continuitate în business-urile pe care le gestionăm și de a transmite încredere prin măsuri concrete. Iar rezultate au fost pozitive, am reușit să ne adaptăm la noile realități și să asigurăm un trend ascendent în activitatea noastră.”

Pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră similară precum cea a CEO-ului, sfaturile sale sunt următoarele: „Să învețe din fiecare experiență și din interacțiunea cu fiecare persoană, să nu își piardă încrederea în forțele proprii și să se respecte atât pe el ca om, cât și pe cei din jurul său”.