Dacă în privința modelelor Sandero și Dokker, modificările de design sunt minore, noul Logan, care intră astfel în familia Stepway, are o gardă la sol de 195 mm și protecții din plastic în jurul caroseriei. Toate cele trei modele vor fi prezentate la ediția din acest an a expoziției auto de la Moscova, iar vânzările pentru Sandero Stepway și Logan Stepway vor începe în această toamnă. Pentru noul Dokker Stepway rușii mai trebuie să aștepte puțin, până în primul trimestru din 2019.

Conform presei ruse, toate modelele Stepway sunt dotate cu MediaNav 4.0, sistem compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Pentru propulsie, familia Stepway din Rusia utilizează un motor alimentat cu benzină de 1.6 litri, care poate fi comandat în versiuni de 82 CP și102 CP. Este disponibilă și o ediție specială Logan Stepway City care utilizează versiunea de 113 CP a motorului și o cutie de viteze CVT.

Nu există încă informații despre eventuala lansare a unei versiuni Dacia Logan Stepway pentru piețele din România și restul Europei.

La ediția din 2018 a Moscow Motor Show, Renault va prezenta și un „revoluționar” crossover cu linii de coupe.