Țara inclusă în programul derulat este Germania, iar studenţii care doresc să muncească acolo în perioada vacanţei de vară a acestui an îşi pot înregistra aplicaţiile în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, până pe 14 februarie, precizează agenţia într-un comunicat.

La programul derulat de AMOFM Bucureşti pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

 

Câte locuri de muncă sunt disponibile

În cadrul proiectului sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Pentru depunerea aplicaţiilor, studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Înregistrarea aplicaţiilor are loc în perioada 13 ianuarie – 14 februarie, în intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 şi vineri, orele 10.00 – 13.00.