Orban scrie pe pagina sa de Facebook că Dăncilă pregătește de fapt un tun financiar pentru a-și putea finanța campania electorală pentru Palatul Cotroceni. De asemenea, liderul PNL scrie că ”scenariul” pare a fi unul scris de Liviu Dragnea, aflat acum încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Iată ce scrie Ludovic Orban pe pagina sa de socializare:

”Telenovela autostrazii Comarnic – Brasov continua. Noul episod este horror si in distributie o are ca principal personaj pe gospodina ratacita la Palatul Victoria..Ultima intamplare este anuntul facut de Vasilica Viorica despre faptul ca nu se mai face pe PPP ci va fi declarata de „importanta nationala sau de infrastructura critica” si va fi finantata cu bani de la bugetul de stat, urmand a fi construita tot de consortiul chinezo-turc, scos din joben pentru PPP.

Mai precis, ce ne spune premierul? Am modificat legea privind parteneriatul public-privat pentru ca sa nu mai fie necesara realizarea unei proceduri competitive pentru selectarea constructorului. Atribuim cui vor „muschii nostri” contractul de PPP. Dupa care decidem ca nu mai trebuie sa vina consortiul scos din burta cu banii necesari pentru constructia tronsonului de autostrada ( asa cum prevede un contract de PPP, in care finantarea lucrarilor este asigurata de constructor ) ci il finantam de la buget, din taxele si impozitele platite de romani.

Nu stiu cine i- a scris replicile lui Vasilica Viorica, dar parca tot Dragnea este scenarist. Pentru ca treaba asta este ” curat murdara” si cu puternic iz penal.

Doamna candidat, dupa ce ca nu ati fost in stare sa construiti o autostrada ” CAP-COADA”, acum vreti sa dati si un tun, probabil pentru finantarrea campaniei prezidentiale.

Opriti- va inainte de a fi prea tarziu. Altfel, riscati sa ii tineti companie sefului de care v-ati lepadat prea usor. In caz ca nu v- a spus nimeni din PSD, va spun eu. Daca vreti sa construiti orice tronson de autostrada cu bani de la buget sunteti obligata de lege sa faceti licitatie.”