Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost extrem de supărat în aceste zile. Iubita sa, Irina Tăstase a trecut prin momente grele iar alături de ea s-a aflat și premierul Viorica Dăncilă. “Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de cîteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei.

Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie. Aflată pe patul de suferință, astăzi, virtuala soție a președintelui Camerei Deputaților a primit, conform acelorași surse, o vizită de rang înalt: nimeni alta decît primul-ministru Viorica Dăncilă, care și-a rupt un pic de timp într-o zi cu o agendă foarte grea, ținînd cont de votarea bugetului în parlament, pentru a fi alături de posibila viitoare Primă-Doamnă”, a susținut inpolitics.ro
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au cunoscut în 2012, la Ministerul Dezvoltării. Actualul președinte al PSD era pe atunci ministru, iar Irina, asistentă. Intenţiile de nuntă ale celor doi au fost confirmate abia anul trecut, când șeful social-democraților şi Irina Tănase au venit la braţ chiar la Congresul Extraordinar al PSD. Tot atunci s-a observat și prezența unui inel pe degetul Irinei. Liderul PSD a răspuns, la o întrebare pe această temă, ca nu a cerut-o în căsătorie. „Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”. În urmă cu aproape un an, premierul a spus la Antena 3 că ar accepta să fie nașa de cununie a lui Liviu Dragnea și a Irinei Tănase. Pentru preşedintele PSD, ar fi a doua căsnicie, după mariajul cu Bombonica Prodana, încheiat oficial în 2015. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.  

Te-ar putea interesa și: