La finalul discursului, eurodeputatul Ana Gomes l-a huiduit pe președintele PSD: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D,” a declarat aceasta.

Mihai Tudose, fost premier PSD și actual membru Pro România, susține că Liviu Dragnea a devenit un personaj total nefrecventabil, reușind să se acopere doar de rușine și fluierături.

”Liviu Dragnea – paria Europei! A crezut că poate să păcălească în continuare pe toată lumea, dar a reușit doar să se acopere de rușine și fluierături la Congresul socialiștilor europeni. Un personaj total nefrecventabil în nicio cancelarie europeană, respins până și de membrii propriei sale familii politice și urât de majoritatea românilor”, a scris fostul premier pe Facebook. 

Tudose anunță și cum se poate opri hegemonia lui Dragnea și a social-democraților, iar totul va începe odată cu alegerile europarlamentare:

Putem să punem capăt răului pe care acest om îl face în fiecare zi României. Venind la vot!!! Alegerile europarlamentare din mai sunt primul pas în acest sens și sper ca românii să aleagă PRO România, pentru că este singura alternativă serioasă la dezastrul pe care Nicolae Liviu Dragnea l-a provocat țării noastre,” conchide fostul premier.

 

Te-ar putea interesa și: