Pentru a preveni evenimentele anunțate pe Facebook, președintele PSD Liviu Dragnea ar putea face o mișcare de ultimă oră în privința organizării nunții. Surse din Partidul Social Democrat, citate de România TV, spun că Liviu Dragnea ar vrea să schimbe locația unde va avea loc cununia religioasă, din cauza protestelor anunțate.

Mai exact, slujba cununiei religioase ar putea avea loc în cadrul Mănăstirii Snagov, din apropierea Palatului Snagov, locație va avea loc loc petrecerea.
Invitația de nuntă trimisă invitaților arată că astăzi, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov. Tatăl miresei este preot la Biserica Sfântul Elefterie.
Toți parlamentarii PSD sunt invitați la nuntă, președinții de Consilii Județene, politicieni și oameni de afaceri.
Surse apropiate au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, cât vor plăti, în medie, invitații la nunta fiului șefului social-democrat. Potrivit surselor Bugetul.ro, în medie, nuntașii vor plăti 5.000 de euro.

„Chiar dacă unii vor plăti mai puțin, cam 5.000 de euro va fi media. E șeful cel mare din PSD și toți vor să se pună bine cu el. Evident, nimeni nu va da sub 1.000 de euro, dar pe medie clar se va ajunge la 5.000”, ne-a spus o persoană care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.
Așadar, la finalul petrecerii de nuntă, tânărul milionar Valentin Dragnea își va rotunji serios veniturile. Cununia religioasă va avea loc pe 26 august, la Biserica „Sfântul Elefterie”, în București. De acolo, nuntașii se vor duce la Palatul Snagov, acolo unde se va desfășura petrecerea. Potrivit Știripesurse.ro, Liviu Dragnea a invitat toți liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului său.
foto: realitatea.net