Artista se pare că a fost foarte deranjată de cele apărute. Un fan a insistat pe contul său de Instagram în legătură cu acest subiect, iar Lidia a reacționat în stilul sîu caracteristic.

Cei doi au o relație de cinci ani.

„Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, i-a scris un fan într0un comentariu la o poză. Imediat a venit și replica cântăreței.

„Câinii latră mult”, a fost răspunsul cântăreței.

Totul ar fi pornit de la faptul că tatăl Lidiei, Viorel Buble, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu ar fi de acord cu relația de dragoste a celor doi. Fapt pentru care, acesta nu-l cunoaște încă pe iubitul fiicei lui.

Lidia are o relație foarte apropiată cu familia sa

„Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da. La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră. Oricum, eu şi Răzvan nu ne grăbim cu nunta, pentru că avem timp suficient să facem asta. Momentan, eu încă sunt un suflet copilăros”, a povestit solista.

„Dacă eram cerută, eram şi căsătorită până acum! Atunci când va veni momentul, toată lumea va şti, pentru că acest amănunt unic merită împărtăşit”, a mai povestit Lidia Buble.