Lidia Buble, cu ochii în lacrimi. I-a surprins pe toți. Ce s-a întâmplat, de fapt

Frumoasa artistă a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu ea ascultând muzică și cu ochii plânși. Fanii săi nu au întârziat să se întrebe ce s-a întâmplat cu artista, unii dintre ei fiind speriați de apariția neașteptată a acesteia. Totuși, Lidia Buble i-a liniștit și le-a explicat motivul din spatele fotografiilor.

Acesta a precizat că nu s-a întâmplat nimic rău și că lacrimile sale sunt, de fapt, de bucurie. Artista a spus că asculta piesele sale de pe noul album și că acest lucru a emoționat-o pânî la lacrimi. Ea a ținut să precizeze că este vorba despre melodii profunde, în care și-a deschis sufletul.

„Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică”, a spus Lidia Buble.

Cariera are prioritate

Lidia Buble nu vrea să-și dezamăgească fanii și pentru asta face, uneori, sacrificii. Artista a precizat că s-a ales cu răni la nivelul picioarelor pentru ultimul său videoclip. Totuși, ea a precizat că este dispusă să sufere pentru ca rezultatul să fie perfect.

„Am terminat filmările. Ce pot să vă spun este că a ieșit ceva wow și că abia aștept să vedeți și să ascultați piesa nouă care e efectiv bucățică ruptă din sufletul meu. Abia aștept. Arta cere sacrificii”, spunea Lidia Buble pe Instagram.