Noua poză postată de către Lidia Buble a uimit pe toată lumea. Artista s-a imortalizat în timp ce era îmbrăcată într-o pereche de blugi și un sacou larg. Poza postată este destul de provocatoare dacă luăm în considerare că pe sub sacou, Lidia Buble nu purta nimic, lăsându-și o parte a pieptului la vedere.

Se pare că artista a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune.

Care este cel mai mare defect al artistei

Într-un interviu pentru viva.ro, Lidei Buble i s-a cerut să ofere trei motive pentru care ar merita să fie lăudată și trei motive din cauza cărora ar merita să fie criticată.

Aceasta a răspuns că uneori se critică singură pentru că este repezită și ia decizii la supărare. În plus, aceasta a mai spus că se critică deoarece are prea multă încredere în oameni și ascultă părerile oamenilor despre ea.

„Pot să fiu apreciată, nu lăudată, pentru că am o ambiție mult peste medie, pentru că nu îmi este frică de muncă, atunci când știu că rezultatul urmează să fie unul senzațional, dar și pentru că am un suflet care iartă și o vibrație care face bine grupului în care mă desfășor.

Sunt criticată pentru toate motivele din lume, fără a fi însă justificate. Eu mă critic, deseori, pentru că se întâmplă să fiu cam repezită și să iau decizii la supărare, dar și pentru că am prea multă încredere în oameni sau pentru că las părerile altora să mă influențeze”, a transmis vedeta.

Ce studii are Lidia Buble

Artista nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre copilăria sa și despre cât de mult a muncit să ajungă sus. În plus, aceasta nu s-a rușinat să recunoască faptul că aproape era să pice examenul de Bacalaureat.

La examenul maturității, Lidia Buble a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3. Nota salvatoare a venit de la geografie, acolo unde a luat 7,2. Artista a reușit să treacă Bacalaureatul la limită, având nota finală 6,01, notează cancan.ro.

După ce a terminat cele 12 clase și a luat Bacalaureatul, Lidia nu și-a continuat studiile. În schimb, aceasta a muncit din greu pentru a ajunge în topurile muzicale din România dar și din lume.