Ianca, fiica lui Răzvan Simion a împlinit vineri, 14 august, vârsta de 16 ani, iar tatăl ei a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături de aceasta.

Mai ales că Ianca a crescut vizibil și a devenit o adolescentă frumoasă, iar apropiații celor doi s-au grăbit să îl felicite pe Răzvan Simion pentru frumusețe fetei sale.

Mesaje de felicitare

„Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea!”, a fost mesajul pe care l-a scris Răzvan Simion, în dreptul fotografiei cu fiica lui, Ianca.

„Nu contează cât de mari au crescut aceste mâini, voi fi întotdeauna fetița ta”, scrie într-un tablou pe care i l-a oferit Ianca, prezentatorului Antenei 1, care a împlinit 40 de ani în urmă cu doar câteva zile.

„Vaaaaaai, ce frumoasa e! La mulți ani, Prințesă! Ai fost unul dintre cei mai frumoși bebeluși , din lume , și te-ai transformat intr-o tânăra superba ! Sa fii fericita!”, a scris Mirela Retegan.

„La mulți ani, pui frumos! (Iartă-ma, dar am și eu un pui frumos acasă, asa ca-mi permit adresarea…)”, a scris și Teo Trandafir.

„Vai cat de mare si cat de frumoasa s-a facut fata ta!”, a comentat și Mihai Bobonete, acestea fiind doar câteva din mesajele de felicitare și apreciere primite de prezentatorului Antenei 1.

Reacția Lidiei Buble

Răzvan Simion o are pe Ianca din fostul său mariaj cu Diana, care a durat 15 ani. În afară de Ianca, Răzvan și Diana mai au și un băiat, pe Tudor Ștefan.

Lidia Buble, cea care a fost până de curând într-o relație cu prezentatorul tv, a reacționat, la rândul ei, cu o inimioară, la postarea acestuia alături de fiica sa.

Artista și matinalul de la Antena 1 s-au despărțit din motive încă necunoscute de nimeni. Chiar dacă amândoi au declarat câte ceva pe ici, pe colo, niciunul nu a pus punctul pe i cu adevărat.

După câteva luni, presa mondenă a scris că s-ar fi împăcat, însă astfel de bârfe circulă tot timpul despre mai multe cupluri din showbiz.