Propunerea pentru Ministerul Muncii, Violeta Alexandru, a trecut la atac, joi seara, în cadrul unei dezbateri. PNL Sector 1, în frunte cu președintele Sebastian Burduja, a organizat „România dezvoltată”, o dezbatere în care vocea antreprenorilor  din România s-a făcut auzită.

”Credem că dialogul este esențial pentru a avea un mediu economic stabil, un climat în care antreprenorii să simtă că statul le este partener, nu inamic. În care statul „să nu mai fie jupân”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1 la începutul dezbaterii.’

Violeta Alexandru a vorbit despre pensii și salarii, dar și despre transparența cu care va face lucrurile în raport cu antreprenorii din România. Propunerea lui Ludovic Orban i-a asigurat pe afaceriști că vor face treabă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos şi text

”Lucrurile nu arată roz, sub aspectul politicii generale, PSD nu a depus armele, nu se lasă dat la o parte doar din politețe, dar suntem determinați să facem treabă. Am niște obiective foarte clare.”, a declarat potențialul ministru.

Aceasta a mai vorbit și despre pensii, dar și despre Pilonul II

”Sunt multe lucruri de făcut, nu doar creșterea contribuției la Pilonul II. N-a fost cazul de oameni care să beneficieze de banii de la Pilonul II, dar trebuie să anticipăm un asemenea moment și trebuie să lucrăm la acest lucru. La nivel general, am niște obiective foarte clare. Vreau să scot la lumină tot! Toate studiile pe care doamna ministru le clamează că ar sta la baza salarizării unice în sistemul public, tot ce înseamnă studiu privind stabilirea cuantumului pensiilor. Absolut tot ce găsesc că s-a făcut cu bani publici și a stat la baza deciziilor publice.”, a declarat Violeta Alexandru.