LG Optimus 3D Max are un ecran de 4,3 inch, un procesor de 1,2 GHz, o cameră foto de 5 MP, o memorie internă de 8 GB, funcţie NFC şi sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.
Cu o grosime de doar 9.6 mm şi o greutate de 148 de grame, carcasa metalică încorporează cele mai avansate funcţii 3D, precum şi cele mai utilizate funcţii 2D. Optimus 3D Max include icon-uri 3D în formă de cub, pe care utilizatorii le pot personaliza cu propriile fotografii prin funcţia Icon Customizer.

Alte funcţii includ:
– Convertor HD pentru a oferi calitate HD pe un televizor conectat prin MHL (Mobile High-Definition Link), în momentul convertirii în 3D a jocurilor în format 2D sau în timpul vizionării Google Earth;
– Range Finder pentru a calcula distanţa dintre camera foto şi subiectul fotografiat, precum şi dimensiunile unui obiect prin triangulare;
– Out-focusing Shot pentru a îmbunătăţi calitatea camerei mai mult decât procesarea imaginilor prin folosirea informaţiilor de profunzime a imaginii, ca în cazul altor smartphone-uri.

LG Optimus 3D Max va fi disponibil în Coreea începând cu luna martie şi va fi introdus treptat în alte tări europene. Un upgrade Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru versiunea Android 2.3 Gingerbread va fi disponibil la scurt timp după lansare.

Specificaţii:
o    Procesor 1.2GHz Dual-Core (OMAP4430)
o    Display: 4.3-inci 3D WVGA Display cu Corning Gorilla Glass 2
o    Memorie: 8GB Internal Storage, 1GB Internal Memory
o    Cameră: 5.0 MP Dual-lens
o    OS: Android 2.3 Gingerbread
o    Batterie: 1,520 mAh
o    Altele: HSPA+ 21Mbps
      Conexiune HDMI 2D/3D TV/Monitor până la 1080p via MHL
      DNLA pentru conexiune wireless cu TV/PC (video 3D inclusiv)
      NFC Full Support, LG Tag+