Cel mai mic telefon LG din seria G, G2 mini păstrează design-ul inovator cu butonul din spate și stilul minimalist, introduse pentru prima dată la LG G2. Ecranul IPS de 4.7 inciși bateria detașabilă de 2440 mAh completează procesorul Quad-Core și sistemul de operare Android 4.4 KitKat, pentru o experiență multimedia excelentă. Disponibileatât în versiunea LTE, câtşi 3G, G2 mini este dispozitivul perfect pentru utilizatorii care vor să îşi schimbe smartphone-ul actual cu unul mai performant.

LG G2 mini are şi funcţia Knock Code, care permite utilizatorilor să îşi pornească și să îşi deblocheze smartphone-urile LG printr-un singur pas simplu, atingând într-un mod personalizat ecranul telefonului. Acesta oferă o securitate mai mare, întrucât modelul de atingere a ecranului poate fi compus din două, până la opt atingeri, care permit mai mult de 80.000 de combinații posibile. Knock Code poate fi folosit în orice zonă a ecranului, cu o singură mână, într-un mod foarte eficientşi convenabil.

În scopul de a satisface nevoile utilizatorilor din întreaga lume, LG G2 mini va fi disponibil în mai multe variante 3G/4G LTE, Single / Dual SIM și în patru opțiuni de culori vibrante, inclusiv negru titan, alb lunar, roșu și auriu, în funcție de regiune. Lansarea pe piața globală va avea loc în aprilie, în țările CSI, urmate de piețele din Europa, Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. Detalii cu privire la disponibilitatea în aceste piețe și în alte ţări vor fi anunțate la nivel local în săptămânile următoare.

Caracteristici:
–    Procesor:  1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G)
    1.7GHz Nvidia Quad Core Tegra 4i (versiunea LATAM LTE)
–    Ecran: 4.7 inci qHD IPS (960 x 540)
–    Memorie: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Slot Card
–    Camera: Spate 8.0MP / 13.0MP (versiunea LATAMLTE) / Faţă 1.3MP
–    Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)
–    Sistem de Operare: Android 4.4 KitKat
–    Mărime: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
–    Greutate: 121g
–    Reţea: Cat. 4 / Cat. 3 (LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
–    Conectivitate: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (doar versiunea 4G LTE)
–    Culori: negru titan, alb lunar, roșu și auriu, (în funcție de regiune)
–    Alte caracteristici: Knock CodeTM, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, etc.