Terminalul LG-KM900 sau Arena s-a comercializat în peste un milion de unităţi în întreaga lume, în doar cinci luni de la lansarea sa pe piaţă, conform telecompaper.com.

Prezentat în premieră la Mobile World Congress 2009, în luna februarie,  la Barcelona, LG Arena se comercializează în prezent în 53 de ţări. Telefonul mobil se bucură de mare succes în ţările latine precum Franţa, Portugalia şi România.

LG Arena (LG-KM900) dispune de o interfaţă dinamică şi inovatoare 3D S-Class, care permite utilizatorilor o navigare uşoară şi acces facil la conţinut. Aceasta tehnologie a fost premiată, în luna iunie, la iF Design Communication Award.

În privinţa caracteristicilor, terminalul este echipat cu un ecran sensibil la atingere de 3 inch (7,6 cm), memorie internă de 8 GB, cameră foto de 5 MP cu lentile Schneider-Kreuznach şi stabilizator  de imagine. Conectivitatea este asigurată de suportul HSDPA (7,2 Mbs), Wi-Fi şi Bluetooth.

În urmă cu două săptămâni, LG Arena a fost premiat de EISA (European Imaging and Sound Association) ca fiind telefonul „verde” al anului. LG Arena se comercializează, în ţara noastră, la preţuri între 1.400 şi 1.600 de lei.

SURSA: Telecompaper