"Este primul Lenovo Exclusiv din România. Dacă acesta va avea succes probabil că vom mai deschide câteva", a declarat Aurel Neţin, country general manager pentru România, Bulgaria şi Moldova.
Începând de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B,le oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge şi a testa cele mai bune produse Lenovo.Conceput ca un centru al experienţei tehnologice, magazinul îşi primeşte vizitatorii cu prezentări dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de preţ exclusiveşi consultanţă în achiziţionare.

“Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care îl facem către utilizatori. De astăzi vă oferim toate condiţiile pentru a analiza şi a simţi tehnologia Lenovo, de a înţelege în mod direct experienţa folosirii unor dispozitive inteligente şi atent construite,”a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat în parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lansează şi magazinul online www.lenovoexclusiv.ro. “M-am implicat în acest proiectpentru că este necesar un astfel de magazin pe piaţa românească de IT. Un alt motiv sunt vânzările crescute ale Lenovo, cu care avem deja un parteneriat. Lenovo Exclusiv Store este o modalitate eficientăpentru clienţi de a vedea şi a testa ei înşişi produsele Lenovo”,a declarat Costinel Ilie, director general al Eurosoft Computers.
"Investiţia este de câteva zeci de mii de euro. Ca şi suprafaţă magazinul are 132 de mp, dar în prima fază am deschis doar jumătate, iar în funcţie de rezultate îl vom extinde", a afirmat Aurel Neţin.