În aceste condiții, pe o piață puternic concurențială, pentru a ne bucura de rezultate deosebite și de șansa de urca cât mai sus în căutările și preferințele utilizatorilor, decizia de a alege agenția de web design cu care să lucram este una destul de grea. Nu ne mai putem baza doar pe a avea un site, ci pe a avea un site de o calitate cât mai bună. Nu ne mai mulțumim cu a fi online, ci cu a fi cineva în online.

Deși există o multitudine de agenții care se ocupă de servicii de web design, numărul celor care au o vechime mai mare de 10 ani și care reușesc să se mențină în primele 10 poziții din cautările Google poate fi numărat pe degetele de la ambele mâini.

Și pentru că știu să facă mereu site-uri de nota 10, aceste servicii de web design de la IteXclusiv.ro sunt de mai bine de 10 ani, printre aceste constante ale căutărilor și preferințelor utilizatorilor.

Secretele succesului se află într-o serie de detalii pe care echipa le respectă mereu cu rigurozitate:

1. Toți clienții, indiferent de dimensiunea companiei și amploarea afacerii, sunt tratați cu respect, amabilitate și interes.
2. Înainte de începerea oricărui proiect sunt solicitate cu foarte mare atenție toate detaliile și informațiile necesare pentru a fi siguri că proiectul nu va stagna și va putea fi realizat în cele mai bune condiții. Rezervarea de domeniu și gazduirea de site, pot fi asigurate și de către agenție.
3. Fiecare proiect, indiferent de amploare, este supus unei analize amanunțite și este intors pe toate fețele pentru a garanta un rezultat de excepție.
4. Vor fi mereu oferite clarificări și recomandări privind alegerea celei mai bune variante. 
5. Vi se va face o ofertă, personalizată,  dacă este cazul, la care va trebui să răspundeți cât mai curând.
6. De îndată ce a fost obținut accordul și a fost semnat contractul pentru începerea proiectului, acesta va fi realizat în cel mai scurt timp, cu maximum de profesionalism și responsabilitate.
7. Clientul va fi ținut în permanență la curent cu evoluția lucrării și va avea posibilitatea se ofere sugestii și recomandări privind aspectale care îl interesează.
8.  Penultima variantă a proiectului va fi supusă analizei și consultării, înainte de a fi urcată pe server.
9.  După obținerea  feedback-ul final, vor fi făcute ultimele modificări și vor fi oferite informațiile necesare pentru a putea face modificări sau a lucra cu modulele integrate site-ului.
10. Veți deveni proprietarul celui mai reușit site, creație ITeXclusiv, conform exigențelor și dorințelor personale.

 

Odată cu finalizarea proiectului de web design veți putea beneficia în continuare de serviciile complementare, puse la dispoziție de agenție, respectiv de mentenanță website, promovare website, servicii SEO.

De ce să apelați la serviciile de webdesign ale companiei IT eXclusiv?

Veți avea parte de o echipă deosebită, cu o experiență de peste 10 ani în servicii de programare web, design grafic, SEO, marketing online și peste 500 de proiecte realizate cu succes.

Prețurile oferite sunt întotdeauna mici și competitive.
Din punct de vedere tehnic, serviciile web ce pot fi furnizate sunt:
• creație website și magazin online personalizate, complet administrabile
• servicii de promovare site, marketing online și SEO
• rebranding complet
• realizare albume și cataloage digitale
• creație logo-uri și alte elemente de identificare vizuală
• dezvoltare aplicații web, implementare și dezvoltare panouri de administrare site
• creație animații flash, prezentări interactive, prelucrare fotografii digitale, grafcă vectorială
• servicii de mentenanță/întreținere web completă, pe bază de abonament etc. .

Toate website-urile crate de agenție țin sema de toate tendințele și aspectele actuale, care fac un site să fie complet utilizabil și funcțional. Site-urile ralizate au o interfață prietenoasă, se încarcă întotdeauna repede și sunt responsive. Structura paginilor și meniul de navigare sunt simple și intuitive, în așa fel încât să ofere întotdeauna utilizatorilor o experiență cât mai interesantă. Grafica și imaginile sunt originale și de cea mai bună calitate. Nu lipsesc niciodată conexiunile cu rețelele de socializare și cu canalul You Tube. Datele de contact și butoanele de comandă sunt mereu vizibile și ușor de găsit. Toate site-urile realizate urmăresc să servească cât mai bine scopului pentru care au fost create și să producă conversie.

IT eXclusiv integrează cu succes și originalite în site-urile create tot ce este nou și interesant în materie de servcii de web design. Actuale, îndrăznețe, pline de viață, funcționale, creațiile agenției sunt oferite la cele mai mici prețuri. Toți membrii echipei sunt preocupați în permanența să realizeze proiecte exclusiviste, venind mereu  în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților actuali. (P)