Peste 4,1 milioane de români se pregătesc de ziua celor mai mari reduceri (Black Friday), din data de 23 noiembrie 2012, de două ori mai mulţi decât anul trecut, peste 59% dintre aceştia manifestându-şi intenţia de a cumpăra produse în această zi, conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

Dintre toţi cei care şi-au manifestat intenţia de a cumpăra de Black Friday, 28,9% au spus că vor să cumpere ceva de la eMAG. “Ne aşteptăm ca încă din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la 2 milioane de vizite”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG.

Oficialii eMAG nu au vrut să dezvăluie ora la care internauţii vor putea cumpăra produsele la preţuri reduse, rezumându-se să afirme că la promoţie vor intra toate categoriile de produse.
LISTA completă a magazinelor online care participă la BLACK FRIDAY

Anul trecut, vânzarea cu preţ redus a început la ora 05:00 şi este foarte probabil ca şi în acest an Black Friday la eMAG să înceapă dis-de-dimineață. În numai cinci ore, eMAG a reuşit, anul trecut, să vândă 28.000 de produse în valoare de 4 milioane de euro. În jur de 400.000 de oameni au accesat site-ul în intervalul 5.00-10.00 AM.

La PC Garage şi PC Fun, Black Friday va debuta la ora 00:00.  Koyos.ro va da startul la reduceri la ora 6:00 dimineața, iar F64 dă startul campaniei la ora 00:00.
Flanco a publicat catalogul de reduceri Black Friday