Un alt antreprenor, Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al operatorului de servicii medicale MedLife, mizează pe un curs de 4,3 anul viitor. Fără a intra în detalii legate de cifrele pentru investiții, în 2012, Marcu a spus, totuși, că își dorește să finalizeze spitalul generalist din Bucureşti, din zona Floreasca.
 
Pe de altă parte, proprietarul Grupului Tender, Ovidiu Tender, care are planuri mari de dezvoltare a propriului  businesss în Africa, ia în calcul un curs de 4,5 lei/euro. Ca și Ionuț Negoiță, care dezvoltă afaceri pe segmentul imobiliar și care este de părere că un leu nu va depăși 4,5 lei/euro. ”Altfel, nu cred că ar fi bine pentru economie, s-ar crea alte probleme”, susține el.
De asemenea,  Cristian Sima, recent validat în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de la Sibiu, nu vede, pe viitor, ”o devalorizare spectaculoasă” a leului – până la 5-6 lei/euro, ci crede că se va menține în jurul a 4,3 – 4,6 lei/euro. ”Macroeconomic, România stă mult mai bine decât zona euro. Problema mai mare e că noi ne speriem la orice chestie – dacă leul se devalorizează 1%, toate ziarele scriu ca și cum ar fi sfârșitul lumii. În Occident, euro se devalorizează cu 2% într-o zi și nu se întâmplă nimic”, spunea acesta, într-un interviu anterior pentru Capital. De altfel, bugetul pentru anul viitor va fi construit pe un curs mediu de 4,3 lei/euro, paritate cu 9 bani peste cea stabilită la elaborarea bugetului pentru 2011 şi apropiată de cotaţiile actuale ale monedei naţionale în raport cu euro. "Nu vreau să dau o cifră greştiă, dar undeva în jurul cifrei de 4,3, dacă nu mă înşel", declara recent reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.