În urma acestui rezultat, au apărut mai multe critici și acuzații. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a atacat-o dur pe fosta șefă DNA, susținând că este o mincinoasă.

”Am tot spus zilele astea – întrebarea devastatoare era: Cum se face că ați semnat ca Procuror General un protocol secret cu Maior și Coldea (Directorul și prim-adjunctul SRI), în condițiile în care tot cu Maior și Coldea v-ați întâlnit acasă la politicianul Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009? Câteva detalii despre politicienii din SUFRAGERIE (toți aflați în tabăra lui Băsescu) și despre Kovesi, Maior și Coldea (toți numiți de același Băsescu) și se băga #SUFRAGERISTAdirect sub pupitru!

Altfel, remarc următoarele:
– minte și în seara asta cum a făcut-o în toți acești ani (despre legătura cu serviciile, despre legătura cu CIA, despre respectarea drepturilor omului, despre prezumția de vinovăție, despre revocare, despre Decizia CCR, despre CSM ș.a.m.d.);
– a citit de pe foi răspunsurile la toate întrebările-cadou (multe astfel de întrebări) exact ca o școlăriță repetentă care nu e în stare să țină minte trei cuvinte;
– i-au construit o strategie de victimizare care a frizat #GREAȚA;
– Macovei e tot foarte incoerentă și consumă tot în exces (timp, evident);
– Limba engleză nu e doar o limbă străină, ci este mai ales o limbă care ÎI ESTE complet străină…”, scrie Liviu Pleșoianu.

Te-ar putea interesa și: