S-a aflat cine i-ar putea lua locul Reginei Elisabeta!

Kate Middleton a împărtășit un moment înduioșător cu Prințul Charles, profund afectat de moartea tatălui său, la finalul ceremoniei de sâmbătă, 17 aprilie. Imaginile respective au impresionat întreaga lume, în contextul în care cei doi au avut niciodată o relație apropiată, transmite thesun.co.uk

Aceasta l-a pupat pe obraz pe Prințul de Wales, după ce au părăsit Capela St. George.

Totodată, Kate și Prințul William s-au apropiat de Prințul Harry pentru a discuta. Astfel, aceasta a fost numită o adevărată „pacificatoare”, fiind prima dată când Harry a vorbit cu cineva din Familia Regală după plecarea lui în Statele Unite.

Stânca de care va depinde monarhia

„Se spune că atunci când vine ora, vine omul. Dar în cazul Familiei Regale, este o femeie. Slavă Domnului pentru Kate – ea este stânca de care va depinde monarhia. Sâmbătă s-a comportat absolut impecabil. Regina Mamă era ca o celebritate, calitate pe care Kate o are din abundență.

Dar, spre deosebire de regina mamă, ducesa are capacitatea, la fel ca și prințesa Diana, de a se apropia de oameni din toate categoriile vieții. Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege”, a transmis Brian Hoey, biograful Prințului William, potrivit sursei menționate.

Ținuta impecabilă

Kate Middleton a ales să poarte o haină neagră, cu pantofi negri, pălărie cu plasă și perle cu adevărat speciale, colierul respectiv fiind un tribut pentru Prințesa Diana, care l-a purtat la un banchet la Hampton Court Palace în 1982.

Acesta a fost un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii. La întreaga ținută, soția Prințului William a asortat și o mască de protecție neagră.

Sursă foto: Dreamstime