"Kaspersky Lab îşi desfăşoară activităţile de business exclusiv prin intermediul partenerilor, atât la nivel global, cât şi local”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Tehnologiile noastre oferă protecţie avansată împotriva celor mai complexe ameninţări informatice, a atacurilor direcţionate şi tentativelor de compromitere a datelor confidenţiale prin metode de inginerie socială. Noul parteneriat cu Network One Distribution consolidează prezenţa Kaspersky Lab pe piaţa locală şi ne ajută să aducem aceste tehnologii mai aproape utilizatori", completează Cimpoeşu.

"Kaspersky este unul dintre cele mai cunoscute nume în zona de securitate la ora actuală. Prin parteneriatul cu producătorul de antivirus vom avea posibilitatea să le oferim clienţilor NOD o gamă de soluţii complete care integrează hardware de cea mai înaltă performanţă, soluţii software customizate şi oferte orientate către zona de securitate. NOD îşi consolidează astfel poziţia de lider pe piaţa de distribuţie locală de produse IT şi mai face un pas către o abordare integrată a nevoilor IT manifestate de clientii corporate aflaţi în portofoliul partenerilor noştri", a declarat Răzvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Kaspersky Lab este unul dintre cei mai importanţi producători de soluţii de securitate endpoint din lume. Acesta oferă tehnologii avansate de protecţie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud şi de control al aplicaţiilor, funcţii proactive (scanarea de vulnerabilităţi), precum şi controlul dispozitivelor externe şi al politicilor de reţea, inventarierea hardware & software şi diagnosticarea de la distanţă, toate administrate centralizat. Clienţii Kaspersky Lab din Europa sunt de mărimi diferite, cu infrastructuri IT de zeci de mii de computere, până la companii mijlocii şi mici, suitele de securitate fiind uşor de adaptat la nevoile fiecărei organizaţii în parte.