Kaspersky a lansat  în România Kaspersky Pure, o suită de securitate integrată, care oferă protecţie completă utilizatorilor individuali şi reţelelor de mici dimensiuni.

Noul produs combină protecţia împotriva tuturor categoriilor de malware răspândit pe Internet cu opţiuni avansate de securitate, precum control parental avansat, backup şi criptare de fişiere, un sistem de management al parolelor, dar şi posibilitatea de a administra întreaga reţea şi modifica setările de securitate de la orice computer conectat local.

Kaspersky Pure conţine toate opţiunile şi funcţiile întâlnite în Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Internet Security, inclusiv cunoscuta tehnologie „Sandbox” care permite executarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual securizat înainte ca ele să afecteze sistemul de operare.

„Kaspersky Pure este o suită completă de securitate, capabilă să protejeze utilizatorii în faţa poluării digitale. Nu trebuie să fii expert pentru a-ţi păstra viaţa digitală «curată», noua noastră soluţie se va ocupa în totalitate de acest aspect”, a declarat Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab.

Kaspersky PURE este disponibil online pe www.kaspersky.ro/magazin şi prin intermediul partenerilor Kaspersky Lab România.

SURSA: Kaspersky