Judecătoarea Adriana Stoicescu a răbufnit!

Judecătoarea Adriana Stoicescu a reacționat recent, pe propria pagină de socializare, după atacul asociațiilor Rezist. Astfel, aceasta a puncat că „dreptul la liberă exprimare este un drept selectiv”.

„Având în vedere comunicatul care face referire la postările mele, aş dori să fac următoarele precizări: Înțeleg că dreptul la liberă exprimare este un drept selectiv. Înțeleg că există anumite persoane care au dreptul să comunice liber, eu nefăcând parte din acest grup elitist.

Înțeleg că dreptul la liberă exprimare înseamnă să îți alegi ținte pe care urmează să le execuți, să râzi de suferința colegilor, să le dorești să fie arestați, să își piardă casa și profesia și viața. Înțeleg că poți să faci orice îți trece prin cap și să spui tot ce dorești doar pentru că ești Omul Nou, singurul care merită să trăiască în Lumea unicornilor colorați”, punctează Adriana Stoicescu, într-o postare realizată pe pagina sa de Facebook.

Pune la dispoziţia Inspecţiei Judiciare toate postările din ultimii trei ani

În continuare, aceasta a scris că își asumă angajamentul de a pleca „cât mai repede la pensie, pentru a nu mai deranja adevăraţii magistraţi”.

„Pun la dispoziţia Inspecţiei Judiciare toate postările din ultimii trei ani. În situaţia în care se identifică o singură postare în care jignesc un coleg magistrat, solicit să fiu suspendată.

În situaţia în care există un singur coleg pe care l-am jignit în discuţii private, solicit să fiu suspendată. În situaţia în care există un singur coleg pe care l-am ameninţat sau calomniat, solicit să fiu suspendată.

Îmi cer iertare că am citit mai mult de zece cărţi și că am învăţat să scriu Îmi cer iertare în numele celor zece persoane care citesc postările mele şi care cred că am talent sau se regăsesc în cele spuse/scrise de mine. Îmi cer iertare că exist. Îmi iau angajamentul să plec cât mai repede la pensie, pentru a nu mai deranja adevăraţii magistraţi.

Dar…
I’ll be back….”, a conchis judecătoarea.

Sursă foto: Dreamstime