Practic, aceste evenimente extrem de periculoase se succed într-un ritm amețitor. De la decesul unui anonim, pe numele său George Floyd, deși nu cred că mai merita să-i fie pomenit numele, totul a luat-o razna. Au urmat manifestații fără precedent sub lumina unei false probleme a omenirii, rasismul. De aici, toate au luat o turnură extrem de periculoasă.

Jos labele de pe America

De la manifestații violente și până la dărâmări de statui emblematice pentru Statele Unite nu a fost decât un pas. Acest lucru s-a întâmplat și în Europa, dar aceste rânduri sunt doar despre America, națiunea care se află într-un mare pericol.

Se spune că dacă îți distrugi trecutul, viitorul nu mai există pentru tine ca țară. Ei bine, în fața acestui pericol se expune America. După opt ani de președinție a lui Barack Obama, cel care a făcut praf tot ce reprezenta SUA la nivel mondial, se poate spune că americanii s-au salvat alegându-l pe Donald Trump. Republicanul a venit cu un discurs clar și dur în care a pus America pe primul loc. În ciuda detractorilor, Trump chiar a reușit să pună SUA pe șine și să îi readucă iar vânt în pupă. În 4 ani de mandat, America a început să semene iar cu masculul Alfa din toate punctele de vedere, econoic, politic, geostrategic, militar.

Din păcate, pe final de mandat Trump a fost lovit practic de ceva invizibil sau am putea să îi spunem incredibil. Fenomenul BLM (Black Lives Matter), o falsă problemă mondială. Practic, în spatele așa zisului rasism, prinde aripi Antifa, o organizație marxist-lininistă. Pe bune? Atât de blestemată este această planetă ca din inima democrației planetare să renască cea mai cruntă amintire a omenirii? Comunismul.

Și de aici, de la Antifa și BLM, atât de dragi demolatorului de SUA, Barack Obama, a început prăpădul. Statui dărâmate pe bandă rulantă. După ce părintele Americii, Cristofor Columb a fost dat jos de acești vașnici urmași ai lui Lenin și Stalin, a urmat cea a lui George Washington din Portland, Oregon. Să ne reamintim cine a fost George Washington? Păi, spui George Washington, spui America. E o blasfemie totală să dărâmi acest mit. E ca și cum în România cineva și-ar permite să dărâme statuia lui Mihai Viteazul pentru că acesta a nimicit acum câteva secole mii de turci.

Cereți americanilor sadea și albilor să stea în genunchi? Eu și niciun român nu vom sta în genunchi în fața turcilor pentru că Mihai Viteazul i-a bătut de câte ori i-a prins pe turci. Niciodată. Și exemplele pot continua la nesfârșit.

Vă dau o idee vașnici urmași ai lui Lenin, Stalin și Karl Marx. Oricum, nu o veți putea pune în aplicare. Așa ca să vă dați seama cât de greu poate fi dărâmată cea mai mare națiune, oricât de mult loviți cu târnăcopul în ea zilnic. Ați auzit de Dakota? Iată o imagine legendară.

Da! E o minune arhitecturală a SUA care arată grandoarea și măreția acestei națiuni. Îi aveți în imagine pe patru dintre cei mai importanți oameni din istoria SUA: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln. Sunt sculptați în munte. Oricât v-ați dori ca ei să dispară și să îi dărâmați, nu veți putea. Luați-vă la trântă cu muntele, comuniștilor.

Probabil și de preferat ca aceste adevărate sacrilegii la adresa Americii să dispară odată cu finalizarea alegerilor pentru un nou președinte în SUA. Republicanul Donald Trump le cere americanilor un nou mandat la Casa Albă, în timp ce democratul Joe Biden se freacă, în genunchi, pe la diferite înmormântări. Paharnicul lui Barack Obama visează să ajungă șef la Casa Albă, iar apoi ar putea să dărâme chiar toate statuile din SUA. Asta ne-ar mai trebui. Alți patru ani cu stânga în fruntea lumii. Sau poate, dacă iese președinte, Joe Biden integrează SUA în UE, așa cum voia Hillary Clinton, fosta candidată democrată la președinția SUA. Ce rușine!

În final, două vorbe despre unul dintre cei mai talentați și de succes piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor. Ne referim la Lewis Hamilton. Titluri mondiale și curse câștigate pe bandă rulantă. Hamilton i-a depășit în clasamentele all-time pe giganți ca Ayrton Senna, Alain Prost, Juan Emmanuel Fangio, Nigel Mansell sau Michael Schumacher. Trebuie spus din start că Hamilton a devenit un star mondial datorită talentului său, dar într-un sport al albilor. Cei de culoare, precum Lewis nu prea au reușit în Marele Circ. Totuși, Lewis nu a avut niciun fel de opreliști. Și-a demonstrat talentul și valoarea în sportul albilor și este multimilionar acum. În ciua acestor lucruri, Lewis a adus BLM și Antifa în Marele Circ! De ce, Lewis? Milioanele de euro câștigate sunt dovadă de rasism? Cele 40 de milioane de euro câștigate într-un singur an, doar din salariu la Mercedes sunt dovadă de rasism? Ți-a luat cineva contractele de milioane de euro din față pentru că ești de culoare? După prima cursă a sezonului, Hamilton s-a pus în genunchi pentru a lupta împotriva rasismului. Ați 6 piloți au spus nu și au fost loviți din toate părțile pentru că au fost demni. După ultima cursă, doar Lewis s-a lăsat în genunchi. Oare căuta un nou contract de milioane de euro? Lewis, să știi un singur lucru. All Lives Matter!