Daca la capitolul costuri compatriotii nostri mai au de asteptat pana cand situatia va deveni mai acceptabila, in privinta ofertei nu au de ce sa se planga. Intre lansarea celor mai noi jocuri si aparitia lor pe rafturile magazinelor romanesti, timpul scurs este foarte mic. De exemplu, cel mai asteptat joc al anului 2001, Black & White, de la Electronic Arts, este acum disponibil pentru jucatorii romani.
Calitatea este, de asemenea, similara cu cea a produselor de pe piata externa, atunci cand este vorba de un produs original. Cat despre oferta de pe piata, aceasta poate satisface, la ora actuala, cele mai excentrice pretentii, inventivitatea creatorilor de jocuri pentru computer atingand culmi nebanuite.
Ceea ce nu te ucide, te va face sa regreti ca esti in viata
O lume de magie ascunsa, de orori supranaturale din vremuri de mult apuse. Un blestem a fost slobozit asupra lumii. La fel ca si Magnus Wolfram, un maestru al artelor oculte, jucatorul este prins intr-o drama a unei familii ce se stinge si a carei tragedie ameninta prezentul. O lupta disperata se isca in momentul in care Magnum foloseste o combinatie mortala de magie uitata si arme devastatoare, pentru a incatusa fortele haosului.
Avand la baza motorul Unreal, Clive Barker’s Undying ofera jucatorilor o actiune unica, plina de suspans – o adevarata experienta horror.    

Simte viata din NBA!
Marele spectacol de baschet este acum LIVE. Jucatorul poate controla un post fix sau poate zbura pe deasupra terenului executand o serie de miscari noi – fente, semicarlig, intoarceri la 180 de grade, si multe, multe altele. Datorita noilor reactii de joc disponibile si a imaginilor din tribuna, datorita comentariului mai bun si animatiei publicului, stadionul virtual prinde cu adevarat viata. Modul Live ofera o atmosfera mult mai reala si mai palpitanta ca pana acum. Sunt senzatii extraordinare pe care nu le poti trai decat in NBA! Si unde mai pui ca il poti provoca chiar pe Michael Jordan la un joc 1 la 1 sau 5 la 5 impreuna cu echipa si toate acestea pe fundalul sonor realizat de celebrul Montel Jordan.    

Ofera-ti sansa de a te juca de-a Dumnezeu
Disponibil in doua pachete, alb si negru. Prima decizie pe care jucatorul trebuie sa o ia este aceea de a alege culoarea pachetului. Aceasta alegere reprezinta primul pas facut in lumea Black & White, o lume in care jucatorul este un Dumnezeu. Dar ce fel de Dumnezeu va fi?
Va crea o lume perfecta, plina de frumusete si armonie? Sau va crea un regat in care sa domneasca intunericul si disperarea? Si pe masura ce jocul evolueaza, cum va modela destinele lumii create? In Black & White, fiecarei actiuni a jucatorului ii corespunde o reactie. Fiecare decizie are o consecinta. Jucatorii pot opta pentru modul „Mai multi jucatori”, in care fiinta creata in modul „Un singur jucator” este trimisa sa se lupte cu alte creaturi on-line. Se pot forma aliante de clanuri, care trebuie sa tina piept zeilor dusmani si creaturilor lor. Jocul dispune de LAN/Modem, care poate suporta pana la opt jucatori.
Extrem de complex si cu o grafica impresionanta, Black & White este un role-playing diferit de oricare alt joc creat pana acum.