De peste o lună de zile, Iulia Vântur s-a reîntors în România. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în București, iar partenerul său Salman Khan nu a fost prezent la eveniment. În acest context, au apărut speculații potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Contactată de wowbiz.ro, Iulia Vântur a explicat de ce a venit în România, dar și de ce iubitul ei lipsește din peisaj. Mai exact, aceasta susține că cei doi se înțeleg foarte bine, problemele fiind altele.

Mai exact, Iulia Vântur s-ar fi întors în România deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani. Amintim faptul că o situație similiară a avut loc și în anul 2016, atunci când Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni, tot din aceeași cauză.

Iulia Vântur s-a mai confruntat cu această problemă

În India, impresarul său făcea eforturi majore pentru a rezolva această situație, însă vedeta tot nu a reușit să obțină viza de muncă, în final însă, situația s-a rezolvat, până în acest an.

În India, Iulia Vântur este considerată un adevărat superstar. Alături de Salman Khan, vedeta se bucură de o celebritate fără precedent. Și-a clădit o carieră de actoria în India și este mai fericită ca niciodată.

În luna noiembrie a acestui an, vedeta este așteptată în Mumbai, în noiembrie, pentru premiera filmului „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala’, în care Iulia joacă rolul principal.

În același timp, anul trecut, blondina a filmat, la Londra, pentru producția „Jack Stall Dead’, care va avea premiera tot în acest an.

Amintim faptul că pe lângă actorie, Iulia Vânturi se ocupă și cu muzica în India. Mai exact, vedeta a înregistrat mai multe melodii în limba hindi, iar piesele pe care le-a produs au ajuns pe coloana sonoră a mai multor filme de succes de la Bollywood.