Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund, cel puțin nu pentru publicul din România.

Astfel, fosta prezentatoare tv a avut o apariție uluitoare în direct la postul care a consacrat-o, Pro TV, alături de iubitul ei, actorul indian Salman Khan.

Apariție – surpriză în cadru

Vântur a intrat în direct la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, iar în timp ce povestea despre viața ei din India, în cadru a apărut și Salman Khan.

Cei doi sunt izolați în casa lor din India de mai bine de o lună, în contextul pandemiei de coronavirus.

”Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei.

Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște”, a spus Iulia Vântur, conform romaniatv.net.

Îi este dor de părinți

”Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paște”, a spus Iulia Vântur.

Despre iubitul ei indian, românca spune că ”este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanţă”.

”El face o mulţime de lucruri, este un om conectat cu natura”, a mai spus Iulia Vântur despre Salman Khan.