Adrian Alexandrov și Eva Maria, escapadă în Delta Dunării

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea, se află în închisoare, unde ispășește pedeapsa primită în dosarul Gala Bute. În tot acest timp, iubitul ei, Adrian Alexandrov are grijă de fetița lor și așteaptă momentul în care toți trei vor fi din nou împreună.

În acest context, se pare că Adrian Alexandrov face tot ce îi stă în putință să treacă mai ușor peste lipsa partenerei sale. Adrian Alexandrov și Eva Maria au făcut astfel o mică escapadă în Delta Dunării, la Sulina. Iubitul fostului ministru a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fiica sa, care se pare că se distrează de minune.

Sursă: Instagram

În una dintre pozele postate pe Instagram de Adrian Alexandrov, el a surprins-o pe micuță cum admiră mai mulți cai în timp ce se bălăcește în apă.

Sursă: Instagram

Elena Udrea nu cedează

În schimb, Elena Udrea este decisă să lupte în continuare pentru a ieși din închisoare, iar fiica ei, Eva Maria, și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, fiind cei care îi dau speranță și motivație să meargă mai departe. Avocata fostului ministru, Silvia Uscov, a vorbit săptămâna aceasta despre acest subiect.

„E decisă să lupte în continuare fiindcă nimic nu s-a schimbat! Când atingi în viață un prag de jos, nu-ți mai rămâne nimic altceva decât să te ridici. Mai ales atunci când ai și motivația necesară, așa cum este cazul Elenei Udrea.

Dacă nu avea fetița, datele problemei ar fi fost cu totul altele. Nu știu să vă spun dacă mai bine sau mai rău, dar am auzit-o de mai multe ori pe Elena Udrea că de dragul copilului său va face tot ce este omenește și legal posibil ca să nu se lase învinsă.

Nici de sistem, nici de viață, care poate deseori foarte dură. Pentru fetița sa e dispusă să lupte până la capăt!”, a declarat, marți, Silvia Uscov într-un interviu acordat pentru Playtech.

Amintim că, tot marți, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dispus încetarea procesului împotriva Elenei Udrea, ca urmare a prescrierii faptelor, în dosarul în care fostul ministru primise la instanţa de fond o condamnare de 8 ani închisoare pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

Magistraţii au pus în aplicare deciziile Curţii Constituţionale privind prescrierea faptelor, fiind anulată astfel condamnarea de 8 ani aplicată de Curtea de Apel Bucureşti.