În timpul liber, iubita lui Liviu Dragnea stă foarte mult pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Pe aceeași patformă, Irina Tănase a surprins cu o fotografie în care era îmbrăcată în pijamale, relaxându-se. Potrivit okmagazine.ro, Irina poartă un tricou simplu, roz, cu un imprimeu cu un personaj dintr-un desen animat.

Iubita lui Liviu Dragnea a făcut un apel umanitar

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș. Tânăra face un apel disperat, folosindu-se de atenția opiniei publice dată fiind relația pe care o are cu fostul lider PSD.

”Mi-am asumat orice răutăți pe care ați dori să mi le spuneți, sau orice jigniri pe care poate ați dori să mi le adresați în urmă acestei expuneri pe care o aleg astăzi dar consider că după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați pe Robert, eu sunt mulțumită. Pe mine nu mă afectează atât de tare, dar pentru el are o importantă foarte mare”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase a vorbit și ea, pentru prima oară, despre boala pe care a avut-o

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi. (…)”, a spus aceasta.

 

View this post on Instagram

 

🛋🥔

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat) on