Irina Loghin, apariție inedită în Dubai

Irina Loghin apariție inedită! Cântăreața de muzică populară se află în vacanță în Dubai, alături de fiul său. La 84 de ani, aceasta s-a lăsat fotografiată în costum de baie pe plajă.

Și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine.

Imaginile respective au fost făcute publice pe rețelele de socializare. Irina Loghin poartă un costum de baie întreg, cu flori. În toate fotografiile, artista apare cu zâmbetul pe buze.

Irina Loghin in vacanta in Dubai
SURSA FOTO: Facebook
Irina Loghin in vacanta in Dubai
SURSA FOTO: Facebook

Cântăreața consumă ceai de cătină în fiecare dimineață

Recent, cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Aceasta a adoptat o dietă vegetariană de mulți ani și nu ar renunța la acest stil de viață.

Unul dintre secretele sale este ceaiul de cătină, pe care îl consumă în fiecare dimineață.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni.

A adoptat o dietă vegetariană de mai mulți ani

Irina Loghin a mai spus că dieta sa este bazată pe legume, fructe și cereale. Carne nu mai consumă nici măcar se sărbători. Artista a spus că acest stil de viață a ajută să se simtă tânără.

“Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. (…) În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a spus ea la Antena 3.

Irina Loghin a fost foarte apropiată de tatăl ei

Irina Loghin s-a confruntat cu dificultăți, încă de mică. Din fericire, aceasta a beneficiat de o susținere foarte mare chiar din partea tatălui. Marea artistă a vorbit astfel despre relația dintre ea și părinții ei.

Tatăl său i-a fost alături aproape în fiecare moment. Totodată, acesta i-a oferit mai multe sfaturi importante de-a lungul timpului.

Regina muzicii populare românești a dezvăluit că nu îl visează foarte des pe tatăl ei. Chiar și așa, îl are mereu în minte și în inimă.

Aceasta a vorbit ulterior și despre câteva momente din copilărie care i-au marcat viața. Potrivit artistei, nu a fost lăudată niciodată de mama ei, însă tatăl ei se bucura la fiecare apariție. Mai multe puteți citi aici.