Jurnalistul Ion Cristoiu surprinde pe toată lumea și vine cu o teorie bombă în cazul Caracal. Acesta nu crede nimic și dă de pământ cu anchetatorii. Nu există niciun cadavru, iar ancheta vrea să falsifice adevărul.

„Cine e Dincă? Poate e colaborator al securităţii. Nu cred în varianta răpirii ca să le ducă la soldaţii americani. Tot ce mişcă în Caracal e ştiut. În opinia mea, ancheta are o sinură misiune: să falsifice adevărul. De aia a fost preluat la nivel ofcial DIICOT. Ei nu au competenţă pe omor. Nu cred nici în varianta răpirii fetelor. Ei evită să iasă din confirmarea că el e monstru. Nu există anchetatori care să nu aibă mai multe piste. După părerea mea, nu există niciun cadavru. S-au compromis DIICOT-ul, INML-ul, jurnalişti”, a spus Ion Cristoiu la Realitatea TV.

Mai mult, Ion Cristoiu spune că acest caz a lovit crunt în PSD şi în şansele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

„Eu nu am ştiut cazul Caracal. Acest caz loveşte în cei de la Putere. A lovit îngrozitor în PSD. Apoi, a venit Galaţiul. Tot ce face PSD-ul, şi dacă mâine dă 1000 euro la fiecare cetăţean, pierde. Cazul s-a dus către PSD. Doamna Dăncilă este în situaţia cuiva care se îneacă, adică se îneacă şi mai tare. Domnul Tăriceanu, de mai mult timp, e pregătit să devină preşedintele României. Dăncilă se zbate, nu conduce. Tăriceanu este convins că-l bate pe Iohanns”, a mai afirmat Cristoiu.