Cei care şi-au cumpărat un telefon iPhone 4 şi l-au testat au observat că atunci când telefonul este ţinut din partea stânga jos acesta îşi pierde semnalul complet.

Apple nu a reuşit să rezolve problema recepţiei semnalului la iPhone nici la cel de-a patra generaţie. Antena lui iPhone 4 este reprezentată de o bară din metal care înconjoară telefonul.

Această inovaţie ar trebui să ofere un semnal mult mai bun decât la generaţiile anterioare de iPhone, însă se pare că nu este deloc aşa. Atunci când telefonul este ţinut din colţul stânga jos acesta îşi pierde semnalul complet. 

Steve Jobs, CEO Apple, îi sfătuieşte pe cei care şi-au luat un iPhone 4 să nu ţină telefonul din colţul stânga jos. De asemenea, aceştia ar trebui să-şi cumpere o carcasă numită bumper. O astfel de carcasă costă 29 de dolari sau 25 de lire sterline şi vine într-o multitudine de culori.

„Toate telefoanele au zone sensibile”, a mai spus Jobs. Apple a pus ieri în vânzare a patra generaţie iPhone în SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania şi Japonia. Telefonul va fi disponibil, în România, de luna viitoare.

SURSA: Engadget