Toate sondajele dinaintea campaniei electorale îl dau pe Klaus Iohannis lider și favorit să câștige un al doilea mandat la Palatul Cotroceni. Unul dintre contracandidații săi nu crede în aceste cifre și lansează un avertisment dur către președinte. Schimbarea României este foarte aproape, o spune candidata PPU, Ramona Ioana Bruynseels.

Candidata umanistă la președinție, Ramona Ioana Bruynseels, a fost prezentă zilele trecute, în Constanța.Turneul național, în care Ramona Bruynseels și-a propus să îi asculte pe români, continuă.

Zeci de alegători aflați pe litoralul românesc au avut ocazia, joi și vineri, să discute cu candidata la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, prezentă la Constanța, alături de voluntarii umaniști. Constănțenii i-au prezentat Ramonei Bruynseels problemele pe care le au, dar și ce așteptări au de la viitorul președinte al țării.

Ramona Ioana Bruynseels a fost însoțită în deplasarea ei și de robotul Transformers. Localnicii și turiștii, aflați pe faleza din Mamaia, s-au bucurat de întâlnirea inedită cu faimosul robot Transformers, care, odată ce și-a dat jos masca, s-a dovedit a fi, de fapt, o femeie.

Cetățenii au încurajat-o pe Ramona Bruynseels, pentru decizia ei de a intra în lupta pentru Cotroceni, alături de ceilalți politicieni cu vechime și i-au transmis că au încredere în ea, că va schimba România. Ei au semnat pentru susținerea Ramonei Bruynseels, alături de zecile de voluntari care sprijină această campanie de strângere de semnături.
Dialogurile cu oamenii de pe stradă, speranța din privirile acestora, au marcat acest final de săptămână ca fiind unul plin de încrederea că schimbarea României este foarte aproape. „Împreună, dacă suntem hotărâți, uniți și consecvenți, vom învinge toate nedreptățile și toate abuzurile pe care le-au făcut politicienii de până acum. Voi fi președintele mediator, președintele care va sta în mijlocul oamenilor și va fi atent la nevoile și la durerile lor, gata oricând de a interveni în apărarea drepturilor lor”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.