Sunt probleme imense în România din cauza pandemiei de coronavirus. În acest context, președintele Klaus Iohannis a răbufnit. Dezvăluirile șefului statului sunt extrem de îngrijorătoare.

Iohannis a trecut la amenințări

Klaus Iohannis a transmis un mesaj către români, fiind extrem de îngrijorat de explozia de noi cazuri de COVID-19. Șeful statului spune că cine nu se va feri și va face probleme, va fi amendat.

„Dragi români, toate studiile sociologice arată că 90% dintre voi respectă normele, se conformează. Marea majoritate ați înțeles că avem nevoie de disciplină. Cei care nu au înțeles vor fi amendați. E obligatoriu ca toată lumea să respecte normele ca să putem stăpâni această pandemie. Știm ce avem de făcut.

Avem peste 800 de paturi pregătite pentru terapie intensivă, deja jumătate sunt ocupate. Avem nevoie de măsuri foarte ferme. Cei care nu le respectă vor suporta rigorile legii. E important să trecem peste această criză sanitară creată cu cinism de un partid din România”, a spus Iohannis, în cadrul unei declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni.