Ioana Tufaru a pierdut o persoană foarte apropiată sufletului ei

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum chiar de Ziua Națională a României. La înmormântare a participat și Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu a fost prezentă la tragicul eveniment cu lacrimi în ochi.

Regretata actriță a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic. Familia și apropiații artistei au venit de dimineață pentru a-și lua rămas bun de la ea. Printre cei prezenți a fost și Ioana Tufaru, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Fiica Andei Călugăreanu a avut de mai multe ori apariții controversate. Aceasta a reușit să atragă atenția și de această dată. Mai precis, a venit la cimitir îmbrăcată în haine de culoare gri. Totodată, a purtat pe cap o bentiță albă.

Chiar și așa, s-a rugat pentru sufletul Ronei Hartner și a adus un buchet de trandafiri roz.

Femeia îndoliată și-a adus aminte de cât de multe ori a ajutat-o Rona Hartner, dar și că mama ei a murit tot din cauza cancerului.

Aceasta a avut o relație cu adevărat specială cu Rona Hartner și au vorbit foarte mult, mai ales în mediul online. Astfel, vestea tragică a fost o adevărată lovitură.

„Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat.

Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru.

Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal.

Ce să zic, îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară”, a declarat Ioana Tufaru pentru VIVA.

Rona Hartner a lăsat în urma ei multă durere

Rona Hartner a lăsat în urma ei multă durere. Una dintre cele mai afectate persoane este chiar fiica regretatei artiste. Potrivit sursei menționate, fața adolescentei a fost plină de durere.

La rândul lui, fostul ei soț, Rocco Sedano, a fost prezent, în ciuda zvonurilor potrivit cărora nu își va face apariția.