Policlinica se întinde pe două niveluri, are o suprafață de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultații și oferă expertiză în peste 15 specialități medicale. Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și având o echipă de 20 de medici, noua clinică se remarcă printr-un centru dedicat de obstetrică-ginecologie, centru de pediatrie și servicii interdisciplinare de diagnostic. În noua policlinică vor oferi consultații și medici din București.

Prima policlinică deschisă de Regina Maria în Pitești va continua să funcționeze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzând, de asemenea, cabinete medicale (medicină generală, pneumologie și urologie) și un punct de recoltare analize. De la deschidere și până în prezent, în prima policlinică Regina Maria din Pitești s-au efectuat peste 50.000 de vizite și aproximativ 260.000 de analize și consultații.

„Inaugurarea Policlinicii Brătianu confirmă angajamentul nostru de a fi alături de piteșteni cu servicii medicale de înaltă calitate, având în același timp un dublu rol: acela de angajator și de partener pentru companiile din zonă. Policlinica Brătianu urmărește deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonați din județul Argeș. Astfel, Rețeaua de sănătate Regina Maria își asumă misiunea de a avea grijă de sănătatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat început cu 10 ani în urmă și care continuă și astăzi.”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Printre specialitățile medicale disponibile în nouă clinică se numără: alergologie și imunologie, boli de nutriție și metabolice, boli infecțioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, unitate ORL și unitate de oftalmologie, ecografie (inclusiv morfo-fetală) și altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu și de punct de recoltare analize.

Reţeaua de sănătate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 3.000 de angajați și colaboratori în cele 30 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. Rețeua deservește peste 1,3 milioane de pacienți retail. Totodată, compania are un portofoliu de peste 355.000 de pachete de prevenție și tratament. În cifre, rețeaua de sănătate înseamnă: 30 de locații proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2  maternități, 6 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 14 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.