Între 1 – 6 aprilie,  vizitatorii magazinelor din cadrul Parcului Comercial Militari vor fi provocaţi la o inedită formă de relaxare după cumpărături: cursele de carting. Pe lângă evenimentele speciale organizate în cadrul parcului comercial în perioada sărbătorilor pascale, toţi cei care vor face cumpărături în valoare de cel puţin 50 de lei vor beneficia de 10 minute de curse gratuite de carting.

Astfel, timp de şase zile, Parcul Comercial Militari pune la dispoziţia vizitatorilor o pistă de carting cu 6 carturi şi personal specializat de asistenţă pentru toţi cei care vor să îşi demonstreze îndemânarea în curbele traseului din parcarea parcului comercial. Traseul de carting este deschis vizitatorilor în fiecare zi între orele 12 – 20  şi este destinat tuturor celor care au împlinit 16 ani.

Pentru cei mai mici dintre vizitatori, Parcul Comercial Militari dispune de o zonă de recreere cu acces gratuit pentru copii. Astfel, cursele de carting vin în completarea unei oferte diverse  de petrecere a timpului liber, pe lângă un mix consistent de magazine cu branduri cunoscute din modă, fast food sau telecom precum şi spaţii generoase de relaxare şi distracţie.

Inaugurat în 2001 odată cu deschiderea în zona Militari a primului hypermarket Carrefour din România, Parcul Comercial Militari dispune de o suprafaţă totală de aprox. 59,000 mp şi 2000 de locuri de parcare. În cadrul Parcului Comercial Militari operează unităţile de retail ale 4 companii cunoscute: Bricostore, Mobexpert, Norauto, Carrefour, alături de o galerie comercială de aproximativ 6,500 mp şi care cuprinde aproximativ 35 de magazine de moda, telecom, fast food, printre care:  Leonardo, TinaR, Motor, Germanos, McDonalds, Spring Time.

Parcul Comercial Militari este administrat de compania CEGIS Imobiliare, care face parte din grupul francez CEGIS, renumit pentru serviciile de administrare a centrelor comerciale şi ansamblurilor terţiare, precum şi pentru serviciile de comercializare, marketing, gestiune locativă şi alte servicii conexe. CEGIS Imobiliare operează în România din 2003 şi administrează în prezent 8 centre comerciale dintre care trei în Bucureşti şi cinci în ţară.