Din punctul lui Mohammad Murad de vedere, Guvernul a înțeles greutățile industriei și va lua măsuri în consecință.

Mohammad Murad a participat la consultările Executivului cu afaceriștii din domeniul turismului. ” A fost o discuție constructivă, cu angajări ferme din partea Guvernului și cu mesaje clare. Vor fi reduceri de taxe și impozite locale, reduceri și la închirierea plajelor, spre exemplu. Cred că, din acest punct de vedere, ne aflăm pe drumul cel bun. Executivul este conștient că în turism sunt afectați sute de mii de oameni”, spune Murad.

Mohammad Murad este convins că prețurile vor scădea: ”prețurile o să coboare cu 10-30%. Este firesc, după o asemenea situație. Afacerile se vor orienta spre clienții fideli, și aceștia merită reduceri”. ”Pe Litoral, prețurile sigur vor coborî, iar, cât privește siguranța sănătății turiștilor, cred că este evident că măsurile luate în cazul unei locații cu două stele nu vor fi la înălțimea celor luate în cazul locațiilor de patru stele. Clienții știu asta”, mai spune omul de afaceri.

De asemenea, Murad crede că turismul autohton are acum o șansă bună. Mulți dintre români își vor face concediile îe Litoral, în Deltă sau la munte, este de părere omul de afaceri.