Avocata Ingrid Mocanu critică apelurile procuroarei Alexandra Lăncrănjan pentru desființarea Secției speciale de investigare a infracțiunilor comise de magistrați.

„Asociația de „procurori” a doamnei Veverița, supranumită ”procuroarea lui Dragnea”, cere desființarea Secției pentru Magistrați (a miliarda oară).

Și se arată nemulțumită că îi strică imaginea ei și paraditorilor din gașcă, prin faptul că vorbesc public, niște ”penali”, trimiși în judecată sau chiar achitați… da, cică și ăia să tacă… în ticăloșia lor de a a-și fi înscenat ca nesimțiții dosare, doar ca să îi discrediteze pe ei, zeii anticorupției, pentru ca să vină niște judecători foarte-foarte răi (din ăia pe care nu-i mai pot ei paradi și pentru care s-a inventat Secția cea rea) și să contrazică niște profesioniști cum sunt ”veveriții” de la Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP).

În afară de faptul că cea mai mare parte a celor ce fac parte din minunata asociație sunt deja ”penali” sau în curs de a fi… în orice caz, toți ”paraditori”… în rest, nu-i problemă.

Nu înțeleg de ce cei cercetați de DNA nu ar cere să fie desființat DNA-ul și să ceară să nu se mai dea comunicate despre ei de către acești ”paraditori” că le strică imaginea.

Ăștia chiar au impresia că fac politică și nu au absolut nicio limită în obrăznicie!”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.