Potrivit ultimelor informații, se pare că fetița de 11 ani a fost omârâtă cu sânge rece de către pedofilul olandez. Aceasta a fost ștrangulată cu propriile haine pe care le purta în aceea zi.

Mai mult, criminalul a supus-o unor pervexiuni sexuale după ce copila nu mai era în viaţă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Trupul fetiței a fost ridicat de către familia ei într-un sicriu de la IML.

Oameii legii au verificat de asemenea, apartamentul inchiriat de pedofilul olandez, unde au găsit prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, acolo unde zăcea trupul copilei.

Amintim că fata de 11 ani din localitatea Gura Şuţii, Dâmbovița care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp.

Cetăţeanul olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion, este principalul suspect în acest caz.

Luni, 23 septembrie, trupul Adrianei Mihaela Fieraru a fost ridicat de familie şi dus acasă, unde părinţii se pregătesc de înmormântare.